logo

22 лютого 2020 року розпочалась весняна серія днів відкритих дверей Національного транспортного університету.

У залі засідань гостей привітали перший проректор університету професор Микола Олексійович Білякович, проректор з навчальної роботи професор Олександр Казимирович Грищук, декан факультету транспортного будівництва професор Олена Сергіївна Славінська, декан факультету економіки та права професор Наталія Миколаївна Бондар, заступник декана автомеханічного факультету доцент Микола Павлович Цюман, декан факультету транспортних та інформаційних технологій професор Віктор Дмитрович Данчук, декан факультету менеджменту, логістики та туризму професор Олена Олександрівна Бакуліч, відповідальний секретар Приймальної комісії професор Галина Андріївна Філіпова. Також були присутні заступники деканів факультетів, завідувачі та провідні викладачі випускових кафедр.

Відкрив зустріч проректор з навчальної роботи професор О.К. Грищук, представивши гостям працівників університету. Перший проректор професор М.О. Білякович розповів про багату здобутками історію та яскраве сьогодення університету, а відповідальний секретар Приймальної комісії професор Г.А. Філіпова – про те, що очікує вступників під час вступної кампанії 2020 року.

Потім гості у спілкуванні з деканами та викладачами факультетів детально ознайомились зі спеціальностями та змістом і особливостями освітніх програм. Представники факультетів провели екскурсії аудиторіями, лабораторіями, комп’ютерними класами.

Стенди і установки навчальної та науково-дослідної лабораторії кафедри автомобілів традиційно привертають увагу кожного, хто цікавиться автомобілями. Адже випробувальні стенди тут унікальні, створені працівниками кафедри за участі студентів.

Наприклад, на цьому стенді проводяться дослідження взаємодії автомобільного колеса з опорною поверхнею.

А ось гібридний автомобіль із всеколісним керуванням, створений науковцями кафедри автомобілів на базі звичайного ЗАЗ-1105 «Дана». Його використовують як для проведення наукових експериментів, так і в освітньому процесі – під час лабораторних занять зі студентами.

Екскурсію завершено, але у лабораторії кафедри автомобілів дуже багато цікавого, і про це гостям хочеться поговорити.

Кафедра дорожных машин демонструє гостям найсучасніші зразки дорожньо-будівельної техніки у Навчально-науковому центрі дорожніх машин НТУ – «Zeppelin-Caterpillar».

Жваве колегіальне спілкування декана та завідувачів кафедр факультету транспортних та інформаційних технологій з гостями відбулось у спеціалізованій лабораторії дослідження геоінформаційних систем навігації та зв’язку. Про це свідчать зацікавлені обличчя наших майбутніх студентів.

Адреса університету:
Україна, 01010, м. Київ,
вул. М. Омеляновича-Павленка, 1
тел. +38 (044) 280-82-03
е-mail: general@ntu.edu.ua
http://www.ntu.edu.ua

Приймальна комісія:
кімн. 119б,
тел.+38 (044) 280-54-09

МІЖНАРОДНЕ СПІВРОБІТНИЦТВО