logo

КРУГЛИЙ СТІЛ «УПРАВЛІННЯ ПІДГОТОВКОЮ ВИКЛАДАЧІВ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ: УЗГОДЖЕННЯ ІНТЕРЕСІВ ЗАЦІКАВЛЕНИХ СТОРІН»

Шановні колеги!

В рамках міжнародного проєкту  Erasmus+ «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні» (PAGOSTE, 609536-EPP-1-2019-1-DE-EPPKA2-CBHE-SP).

Національний транспортний університет запрошує Вас до участі у

 КРУГЛОМУ СТОЛІ «УПРАВЛІННЯ ПІДГОТОВКОЮ ВИКЛАДАЧІВ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ: УЗГОДЖЕННЯ ІНТЕРЕСІВ ЗАЦІКАВЛЕНИХ СТОРІН»

 14-15 вересня 2020 року

 

Метою заходу є публічне обговорення із зацікавленими сторонами результатів національного опитування щодо управління підготовкою викладачів для закладів професійної освіти на основі партнерства та розробка дорожньої карти позитивних змін.

На засідання запрошені представники закладів професійної освіти, закладів фахової передвищої освіти, закладів вищої освіти, роботодавців, професійних об’єднань, Міністерства освіти і науки України, Інституту професійної технічної освіти НАПН України. Також у засіданні братимуть участь Європейські партнери проєкту з Німеччини, Австрії та Італії, які поділяться досвідом організації управління підготовкою викладачів в їхніх країнах. Мова заходу українська, переклад з англійської забезпечується організаторами.

Проєкт покликаний стимулювати позитивні зміни на національному рівні, тому нам дуже важливі Ваші ідеї та бачення шляхів вирішення ключових проблем в цьому напрямі. Кожен з гостей, який візьме участь у запланованих заходах, отримає Сертифікат учасника Круглого столу за підписом координатора проекту з Німеччини та ректора Національного транспортного університету.

Учасникам Круглого столу необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetrj9kK74AJaSHAU3rZFXvzjZzJHcS2ZTVWlmrhJu26-p1GA/viewform.

Початок роботи о 10:00. Засідання відбудеться онлайн за допомогою сервісу Google Meet.

Посилання для доступу будуть надіслані Вам після реєстрації на захід.

Будемо раді бачити Вас серед учасників Круглого столу.

Адреса університету:
Україна, 01010, м. Київ,
вул. М. Омеляновича-Павленка, 1
тел. +38 (044) 280-82-03
е-mail: general@ntu.edu.ua
http://www.ntu.edu.ua

Приймальна комісія:
кімн. 119б,
тел.+38 (044) 280-54-09

МІЖНАРОДНЕ СПІВРОБІТНИЦТВО